Главная Интересно о работе Скільки Санта Клаусу знадобилося б робочої сили, щоб ощасливити 760 млн дітей

Про успех, богатство

Вы уже подумывали открыть свое дело, сидя в уютном кафе и болтая с друзьями, либо когда шеф снова накричал на вас и завалил никчемной работой? Если да, то...

Финансовая грамотность

Уже с января 2014 года налог на зарплаты наемных работников может уменьшиться. Об этом пишет газета "Сегодня". Так, людей с минимальным доходом до 1500...

Словари (термины и др.)

Управление персоналом

Разместить рекламу на сайте

Скільки Санта Клаусу знадобилося б робочої сили, щоб ощасливити 760 млн дітей

12.01.2013 21:08

Скільки Санта Клаусу знадобилося б робочої сили, щоб ощасливити 760 млн дітей, з’ясували експерти кур’єрських служб FedEx та UPS.

Як повідомляють The Daily Mail, як мінімум 12 мільйонів фахівців різних профілів – від вантажників до синоптиків – знадобилися б Санта-Клаусу і влетіли б йому у велику копійку.

“Те, що робить Санта-Клаус – це великі міжнародні операції. Він нібито очолює корпорацію, для обслуговування якої йому потрібні не менше 12 мільйонів осіб. Корпорація Santa Inc – напевно, найбільша в світі, я навіть не знаю, на кого ще могли б працювати стільки людей”, – говорить Пол Тронсор, представник FedEx.

Також, на думку експертів, Санті знадобилися б 46 величезних складів загальною площею понад 483 тис. квадратних метрів і 9000 працівників, які би займалися лише відвантаженням подарунків.

Ще близько 7000 осіб прокладали б йому повітряні шляхи, 100 синоптиків мали б стежити за погодними умовами і ще 40 тисяч – забезпечувати безперешкодний перетин кордонів різних держав.

Якщо взяти до уваги, що кожен подарунок важить близько півкілограма, то для доставки всіх дарів 760 мільйонам дітей потрібно не менше 295 747 літаків, а це на 50 штук більше, ніж є в світі на даний момент, говорить Майк Манджео з кур’єрської служби UPS.

Як раніше повідомлялося, українські податківці звернулися до підприємців, які займаються організацією новорічних свят, законодавчо оформити відносини з акторами і аніматорами, які братимуть участь у святкуваннях.

 

Джерело: http://vkurse.ua/




Последние похожие материалы:
Более поздние похожие материалы:

 

Работа, карьера, бизнес (логистика, транспорт и др.) Copyright © 2011-2023. При использовании материалов сайта - гиперссылка обязательна. All Rights Reserved.