Главная Интересно о работе Французька залізнична компанія SNCF заплатить 3 тисячі євро дівчині, яка не пройшла випробувальний термін на новій роботі через запізнення регіональних експресів

Про успех, богатство

Это перевод нашумевшей статьи с TechCrunch от Джеймса Альтушера — инвестора, программиста, автора статей и немного предпринимателя. Его последние книги:...

Финансовая грамотность

Самовольные постройки и перепланировки необходимо официально регистрировать. Какие именно постройки и каким образом нужно оформлять их на себя, читаем в...

Словари (термины и др.)

Управление персоналом

Разместить рекламу на сайте

Французька залізнична компанія SNCF заплатить 3 тисячі євро дівчині, яка не пройшла випробувальний термін на новій роботі через запізнення регіональних експресів

28.03.2012 06:07

Французька залізнична компанія SNCF заплатить 3 тисячі євро дівчині, яка не пройшла випробувальний термін на новій роботі через запізнення регіональних експресів.

Як повідомляє у вівторок агентство Франс Пресс, Соазіг Парасоль подала позов влітку 2010 року після того, як вона не пройшла випробувальний термін в адвокатському бюро в Ліллі. За даними захисту, договір було розірвано через запізнення, причиною яких стали затримки на лінії Ліон - Амбер (департамент Ен).

Потерпіла вимагала від Національної компанії французьких залізниць (SNCF) 45 тисяч євро як відшкодування збитку.

Органам правосуддя знадобилося два роки на розгляд справи. Суд визнав порушення SNCF контрактних зобов'язань в трьох випадках, в одному з яких потяг прийшов із запізненням на 1 годину 15 хвилин.

Судді відзначили, що потерпіла "вказала на беззаперечний зв'язок між ненормальними запізненнями поїзда і завершенням її випробувального терміну", але визнали необґрунтованою вимогу про виплату 45 тисяч євро.

Суд зобов'язав SNCF виплатити 1,5 тисячі євро потерпілої як відшкодування морального збитку і виділити ще 1,5 тисячі євро на відшкодування судових витрат.

 

Джерело: http://vidgolos.com/




Последние похожие материалы:
Более поздние похожие материалы:

 

Работа, карьера, бизнес (логистика, транспорт и др.) Copyright © 2011-2023. При использовании материалов сайта - гиперссылка обязательна. All Rights Reserved.