Главная Интересно о работе Скільки Санта Клаусу знадобилося б робочої сили, щоб ощасливити 760 млн дітей

Про успех, богатство

На первом месте рейтинга оказался Манса Муса, верховный правитель средневекового государства Мали. Второе место занял римский правитель Октавиан Август. А...

Финансовая грамотность

Личные расходы детей растут пропорционально возрасту. Часто слышатся жалобы старшего поколения: дети не умеют сопоставлять свои возможности и траты....

Словари (термины и др.)

Управление персоналом

Разместить рекламу на сайте

Скільки Санта Клаусу знадобилося б робочої сили, щоб ощасливити 760 млн дітей

12.01.2013 21:08

Скільки Санта Клаусу знадобилося б робочої сили, щоб ощасливити 760 млн дітей, з’ясували експерти кур’єрських служб FedEx та UPS.

Як повідомляють The Daily Mail, як мінімум 12 мільйонів фахівців різних профілів – від вантажників до синоптиків – знадобилися б Санта-Клаусу і влетіли б йому у велику копійку.

“Те, що робить Санта-Клаус – це великі міжнародні операції. Він нібито очолює корпорацію, для обслуговування якої йому потрібні не менше 12 мільйонів осіб. Корпорація Santa Inc – напевно, найбільша в світі, я навіть не знаю, на кого ще могли б працювати стільки людей”, – говорить Пол Тронсор, представник FedEx.

Також, на думку експертів, Санті знадобилися б 46 величезних складів загальною площею понад 483 тис. квадратних метрів і 9000 працівників, які би займалися лише відвантаженням подарунків.

Ще близько 7000 осіб прокладали б йому повітряні шляхи, 100 синоптиків мали б стежити за погодними умовами і ще 40 тисяч – забезпечувати безперешкодний перетин кордонів різних держав.

Якщо взяти до уваги, що кожен подарунок важить близько півкілограма, то для доставки всіх дарів 760 мільйонам дітей потрібно не менше 295 747 літаків, а це на 50 штук більше, ніж є в світі на даний момент, говорить Майк Манджео з кур’єрської служби UPS.

Як раніше повідомлялося, українські податківці звернулися до підприємців, які займаються організацією новорічних свят, законодавчо оформити відносини з акторами і аніматорами, які братимуть участь у святкуваннях.

 

Джерело: http://vkurse.ua/




Последние похожие материалы:
Более поздние похожие материалы:

 

Работа, карьера, бизнес (логистика, транспорт и др.) Copyright © 2011-2023. При использовании материалов сайта - гиперссылка обязательна. All Rights Reserved.