Главная Основы финансовой грамотности Брати іпотеку можна тільки в тому разі, якщо позичальник має, як мінімум, 70% коштів на купівлю житла без кредиту

Про успех, богатство

Что такое «пропитка целью»? Это процесс перевода цели из состояния «ну да, есть цель», или «классная идея!!», или «вот бы мне!!», - в состояние «я знаю,...

Финансовая грамотность

На лекциях я рассказываю своим студентам про особенности управления международными корпорациями и способы ценообразования на мировых рынках. Это, без...

Словари (термины и др.)

Управление персоналом

Разместить рекламу на сайте

Брати іпотеку можна тільки в тому разі, якщо позичальник має, як мінімум, 70% коштів на купівлю житла без кредиту

13.08.2012 17:27

Брати іпотеку можна тільки в тому разі, якщо позичальник має, як мінімум, 70% коштів на купівлю житла без кредиту.

Таку думку під час онлайн-конференції висловив глава "Укрсоцбанку", голова ради Незалежної асоціації банків України Борис Тімонькін, повідомляє портал banki.ua.

Так, відповідаючи на питання, що робити українцям, які хочуть придбати житло в умовах високих ставок по іпотечних кредитах, він сказав: "Нічого. Не брати іпотеку, або брати в тому разі, коли у вас є 70% грошей. Тобто, якщо у мене не вистачає десь 20%, я беру іпотеку. Але якщо у мене не вистачає 70%, то, звичайно, при таких ставках іпотеку брати не треба".

За його словами, знімати квартиру в деяких випадках вигідніше. "Знімайте квартиру. Сьогодні є альтернативний ринок. При цьому можна підібрати вартість квартири на будь-який смак. І це великий ринок: десятки тисяч українців займаються тим, що, маючи кілька квартир, професійно їх здають", - зазначив Тімонькін.

За даними prostobank.ua, середня ефективна ставка на іпотеку в українських банках протягом першого півріччя зменшилася на 0,35% і становила 19,06%.

 

Джерело: http://www.ukrinform.ua/




Подобные материалы:
Последние похожие материалы:
Более поздние похожие материалы:

 

Работа, карьера, бизнес (логистика, транспорт и др.) Copyright © 2011-2023. При использовании материалов сайта - гиперссылка обязательна. All Rights Reserved.